Bine ati venit pe site-ul nostru!

 

CUM CUMPAR

Prima conditie care trebuie indeplinita pentru a putea cumpara produse de pe Traditionalart.ro este Autentificarea Dvs. Acest cont va contine datale dumneavoastra de identificare si adresele care vor fi folosite pentru livrarea produsului si trimiterea facturii. Traditionalart.ro respecta confidentialitatea acestor date. Ele nu vor intra in posesia unei terte parti.

Daca aveti deja un cont creat si ati pierdut parola, tot din aceasta caseta o veti putea recupera, apasand butonul Recuperare parola.

In mediul Catalog produse, prezent in partea stanga a paginii, gasiti categoriile de obiecte pe care le puteti cumpara. Fiecare produs este insotit de cateva detalii (greutate, dimensiuni, material, etc) pentru a va putea face o idee asupra lui.

Mai departe, apasati butonul „Adauga in cos” iar in meniul ce se va deschide sunteti indrumati exact cum trebuie sa procedati pana la finalizarea comenzii.

Etapele cumpararii:

Descrierea produselor din cos

Autentificare 

Completarea adresei de livrare - dupa adaugarea curierului si a adresei de livrare se va calcula si costul transportului – vezi conditii de livrare

Plata – Modalitati de plata acceptate:

  • Plata on-line cu cardul bancar
  • Ramburs (Plata la livrare) - valabil doar pe teritoriul Romaniei
 

Confirmarea preluarii comenzii de catre Traditional Art